Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Europees congres voor verpleegkundigen in Rotterdam

Volgend jaar oktober wordt een groot Europees verpleegkundig congres gehouden. Er worden verpleegkundigen vanuit de hele wereld verwacht.
Op het congres worden verpleegkundigen vanuit de hele wereld verwacht.
Op het congres worden verpleegkundigen vanuit de hele wereld verwacht. - Foto: iStock

Het congres voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, onderzoekers, docenten, verpleeghuisartsen, directies en managers van zorginstellingen vindt plaats van 4 tot 7 oktober 2016 in Rotterdam. De organisatie is in handen van onder andere Stichting Europees Verpleegkundig Congres, en Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) is hierbij nauw betrokken, meldt zij op haar website.  Het is de vijfde keer dat dit congres gehouden wordt. De laatste editie was in 2010.

Congres gericht op ouderenzorg

Het motto is ‘Caring for older people: How can we do the right things right?’ Het congres belicht veertien thema’s over de zorg aan ouderen, waaronder kwaliteit van zorg, palliatieve zorg, medicatie, technologie, onderwijs en leren, management en leiderschap. Er worden zo’n duizend deelnemers verwacht, niet alleen uit Europa, maar vanuit de hele wereld. V&VN roept haar leden op om input te leveren voor dit congres, met als deadline 31 januari 2016.


Klik hier voor meer info >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.