Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Even voorstellen: weblogger Ingrid

Ingrid schrijft voor TvZ online schrijven over haar ervaringen en visie als verpleegkundige. Zij stelt zich voor:
TvZ weblogger Ingrid

‘Als trajectbegeleider begeleid ik dementerende ouderen die nog thuiswonen. Tijdens deze huisbezoeken begeleid ik het gehele traject van het moment dat ik bij een cliënt voor het eerst binnen kom tot het einde: opname of overlijden. Niet alleen de dementerende begeleid ik in deze maar ook de mantelzorgers. Hen mogen we zeker niet vergeten!

Als verpleegkundige ben ik de afgelopen jaren in diverse werkvelden werkzaam geweest, van wijkverpleegkundige tot leidinggevende binnen de thuiszorg. Ik vind het heerlijk om weer dicht bij de cliënt en zijn mantelzorgers te staan en daadwerkelijk iets te kunnen betekenen en te doen.’

 

Lees de eerste webblog van Ingrid

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.