Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

ExpertHouse: ga in gesprek met een expert

Wil je je vragen uit de praktijk wel eens voorleggen aan een deskundige, meld je dan aan voor ExpertHouse, een online webinar met een expert.
4 verpleegkundigen aan tafel.

Met een kleine groep deelnemers bespreek je casussen uit de praktijk, onder leiding van een expert uit het Expert Netwerk Verpleegkunde, een initiatief van Nursing en TVZ. Dit online webinar is exclusief toegankelijk – en gratis – voor betalende abonnees van Nursing en TVZ.

Meld je aan voor ExpertHouse in 2022

Palliatieve Zorg door Fokke Vreeken

22 november 2022

15:00 uur tot 17:00 uur

Meld je aan via deze link.

Er kunnen maximaal 50 verpleegkundigen deelnemen. Daarom geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Als je bij de gelukkige 50 deelnemers hoort, krijg je 3 dagen voor aanvang van ExpertHouse de zoomlink toegestuurd. Vragen over de aanmelding of de inhoud kun je stellen via nursing@bsl.nl.

Casus uit de praktijk

De webinars vinden plaats via Zoom. Na een gezamenlijk deel ga je in breakout rooms actief aan de slag met een casus uit de praktijk. Je bespreekt de casus dus niet alleen met collega’s uit het hele land, maar ook met de expert. Zo kun je van elkaar leren en tips delen.

Exclusief voor abonnees

De webinars zijn alleen toegankelijk voor betalende abonnees van Nursing en TVZ (dus als je alleen de gratis nieuwsbrief ontvangt val je helaas buiten de kanshebbers).

Let er goed op dat je je aanmeldt met het mailadres waarmee je als abonnee bekend bent. Als het opgegeven mailadres niet in het systeem staat, dan kun je helaas niet deelnemen.

Wil je abonnee worden van Nursing, bekijk dan hier de mogelijkheden.
Mensen met een proefabonnement kunnen helaas niet deelnemen.

2 REACTIES

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.