Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ExpertHouse: ga in gesprek met een expert

Hoe leuk is het als jij zelf in gesprek kunt gaan met de experts van ons ExpertNetwerk Verpleegkunde? In een groep van maximaal 50 deelnemers ga je 2 uur online met elkaar aan de slag. Je werkt onder meer aan casussen uit de praktijk. Dit heet 'ExpertHouse' - de uitzending is exclusief toegankelijk voor abonnees van Nursing en TVZ.
4 verpleegkundigen aan tafel.

ExpertHouse is de naam van een serie live webinars door het Expert Netwerk Verpleegkunde, ontstaan uit een samenwerking van Nursing en TVZ. Het ExpertNetwerk verpleegkunde brengt verpleegkundige kennis naar de praktijk!

Meld je aan voor ExpertHouse in 2022

19 april Infuustherapie: Waar loop jij tegenaan als het gaat om infuus prikken? – Ton van Boxtel
21 juni Klinisch redeneren – José van Dorst
september/oktober Pijn – wordt later bekend gemaakt

Alle ExpertHouse sessies zijn van 15 tot 17 uur.

Casus uit de praktijk

Tijdens de webinar gaat een expert uit het ExpertNetwerk Verpleegkunde met jou en collega’s in gesprek over een specifiek onderwerp. Dit jaar komen er onderwerpen aan bod als morele stress, klinisch redeneren en palliatieve zorg.

Je gaat in breakout rooms actief aan de slag met een casus uit de praktijk. Je bespreekt de casus dus niet alleen met collega’s uit het hele land, maar ook met de expert. Zo kun je van elkaar leren en tips delen.

Zoom meetings

De webinars vinden plaats via Zoom. Voordeel hiervan is dat deelnemers makkelijk in breakout rooms met elkaar in gesprek kunnen gaan. De expert komt in iedere breakout room langs. Vragen stellen is daardoor laagdrempelig.

Exclusief voor abonnees

De webinars zijn alleen toegankelijk voor betalende abonnees van Nursing en TVZ (dus als je alleen de gratis nieuwsbrief ontvangt val je helaas buiten de kanshebbers).

Let er goed op dat je je aanmeldt met het mailadres waarmee je als abonnee bekend bent. Als het opgegeven mailadres niet in het systeem staat, dan kun je helaas niet deelnemen.

Wil je abonnee worden van Nursing, bekijk dan hier de mogelijkheden.
Mensen met een proefabonnement kunnen helaas niet deelnemen.

Aanmelden doe je zo

Abonnees worden via onze gratis digitale nieuwsbrieven uitgenodigd deel te nemen, en je vindt ook oproepjes via onze content op nursing.nl. Omdat het aantal deelnemers maximaal 50 is, geldt de regel wie het eerst komt, het eerst maalt. Houd dus je mailbox goed in de gaten als je interesse hebt in een bepaalde ExpertHouse.

Als je bij de gelukkige 50 deelnemers hoort, krijg je drie dagen voor aanvang van ExpertHouse de zoomlink toegestuurd. Heb je een vraag over de aanmelding, of een inhoudelijke vraag, mail deze dan naar nursing@bsl.nl.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.