Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gebruik de Nursing Calculator en win een gratis rekencursus

Stuur nu een foto in van jezelf aan het werk met de Nursing Calculator, en je maakt kans op een gratis rekencursus van bureau voor online zorgcursussen E-Nursing.
Gebruik de Nursing Calculator en win een gratis rekencursus

Om je te ondersteunen bij het verpleegkundig rekenen in de praktijk heeft Nursing de Nursing Calculator ontwikkeld. Een handige app voor op je iPhone of iPad. Hiermee kun je eenvoudig berekeningen uitvoeren, bijvoorbeeld voor oplossingen en verdunningen, infuusstanden, bmi en de inhoud van zuurstofcilinders. En met het metrieke stelsel reken je snel allerlei eenheden om. Verder wordt iedere formule uitgelegd met een voorbeeld en is er ruimte voor het maken van notities. Rekenen was nog nooit zo leuk!

Gratis cursus
Om je extra veel met de Calculator te laten oefenen, stelt bureau voor online zorgcursussen E-Nursing een aantal zorgcursussen beschikbaar voor gebruikers van de app. Stuur als bewijs een foto van jezelf aan het werk met de app en wie weet krijg jij de cursus cadeau.

Waar naartoe sturen?
Stuur de foto met je naam, functie, instelling en telefoonnummer naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. ‘Rekenapp vs. E-Nursing’ met een korte toelichting. Wij nemen contact met je op als je een cursus hebt gewonnen.

De Nursing Calculator is verkrijgbaar in iTunes Store voor 2,99 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.