Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Geer & Goor vervullen wensen ouderen

Gordon en Gerard Joling gaan in hun nieuwe programma 'Geer & Goor, Waarheen, Waarvoor?' (vakantie-)wensen van ouderen vervullen.
Geer & Goor vervullen wensen ouderen

Dit maakt het Nationaal Ouderenfonds bekend. Ouderen van 65 jaar en ouder die een diepe wens hebben om nog één keer een voor hen bijzondere plaats te bezoeken, kunnen zich opgeven voor een reisje met de sterren. Ook ouderen die iets willen doen waar ze al hun hele leven van dromen, worden van harte uitgenodigd om zich op te geven. Het programma is dit najaar te zien zijn op RTL 4.

‘Geer en Goor laten opnieuw zien hoe goed en leuk het is om in actie te komen voor de ouderen in Nederland. Zij gaan onder andere op reis en vervullen daarmee verschillende wensen. Ze brengen mooie verhalen en laten zien hoe belangrijk het is voor senioren. Maar iedereen kan iets betekenen voor ouderen. Het hoeft niet zo groot te zijn als wat Geer en Goor doen. Vaak hebben ze ook helemaal niet van die grote wensen’, aldus Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds.

‘Heeft u als oudere bijvoorbeeld mooie herinneringen aan een plek op de Veluwe, omdat u daar als kind heen ging? Heeft u een bijzondere reden om het Vaticaan te bezoeken? Of is er iets wat u nog nooit gedaan heeft en nog eens zou willen doen: vliegen bijvoorbeeld, een cruise maken, of helemaal naar Israël?  Meld u dan aan!’ legt een enthousiaste Monique uit. Aanmelden kan via: www.rtl4.nl/geerengoor.

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.