Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gezocht: verpleegkundige met expertise op het gebied van arbeidsomstandigheden

Voor dé online community van Nursing.nl - Nursing Connect - zijn we op zoek naar deskundige collega's op het gebied van arbeidsvoorwaarden.
Gezocht: verpleegkundige met expertise op het gebied van arbeidsomstandigheden
Foto: ANP - Robin Utrecht

Volg jij de ontwikkelingen rond de arbeidsomstandigheden in de zorg op de voet? Ken jij de verschillende cao’s aardig van binnen en buiten, maak je je vaak druk over salarissen, werkdruk, arbeidstijden en andere cao-gerelateerde zaken? Deel jij je mening hierover graag met collega’s?
Word dan deskundige op Nursing Connect! Nursing Connect is dé online community van Nursing.nl, bedoeld om te sparren met collega’s, om vakinhoudelijke vragen te stellen en te discussiëren over de hervormingen in de langdurige zorg, opleidingen, wondzorg en arbeidsomstandigheden.

Wat wij vragen:

– Je volgt alle ins en outs rond de nieuwe cao’s en zaken die hieraan gerelateerd zijn; zoals werktijden, salaris, werkdruk, gezondheid, etc.

– Je bent bereid een aantal keren per maand een discussie te openen op Nursing Connect en deze actief aan te jagen;

– Je bent bereid regelmatig te reageren op de topics die in dit thema worden gestart;

– Je bent bereid eens in de zoveel tijd een blog te schrijven over je bevindingen op Nursing.nl.

In ruil voor je inspanningen ontvang je sowieso een abonnement op Nursing en twee boeken naar keuze uit de webshop van Reed Business Education
Interesse?
Stuur een mailtje met je motivatie en eventueel je CV naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. ‘Nursing Connect’. Uiteraard kun je hier ook gewoon terecht voor meer informatie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.