Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: ben jij of ken jij verpleegkundigen die voor de tuchtrechter zijn verschenen?

Voor een mooie, discrete portretreeks in Nursing zijn we op zoek naar verpleegkundigen die voor de tuchtrechter moesten verschijnen.
Oproep: ben jij of ken jij verpleegkundigen die voor de tuchtrechter zijn verschenen?

‘Agressieve verpleegkundige geschrapt uit BIG-register’, ‘Verpleegkundige terecht ontslagen wegens privéshoot op ic’ en ‘Verpleegkundige berispt wegens diefstel bij cliënt’. Het zijn enkele koppen van nieuwsberichten over verpleegkundigen die de fout in gingen.

Voor een mooie, discrete portretreeks in Nursing zijn we op zoek naar verpleegkundigen die voor de tuchtrechter moesten verschijnen. Hoe heb jij de tuchtzaak ervaren, wat heb je ervan geleerd en hoe heeft het je leven en werk beïnvloedt? Op dit soort vragen willen we in de portretreeks graag een antwoord.

Ben of ken jij een verpleegkundige die voor de tuchtrechter moest komen en wil je jouw kant van het verhaal vertellen? Mail dan naar marloes.oelen@reedbusiness.nl, en wij nemen contact met je op.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.