Gezocht: verpleegkundigen met een lintje

Ken of ben jij een (oud-)verpleegkundige die een lintje heeft, en echt iets bijzonders heeft bereikt of gedaan voor het vak? We horen het graag en wie weet zien we deze collega binnenkort terug in Nursing.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: ANP

De verjaardag van Koning Willem-Alexander komt er weer aan en dat betekent traditioneel de lintjesregen waarbij Koninklijke onderscheidingen in de Orde van de Nederlandse Leeuw en in de Orde van Oranje-Nassau worden uitgereikt.

Nu verdienen alle verpleegkundigen natuurlijk een lintje, maar ieder jaar is ontvangt slechts een select aantal collega’s daadwerkelijk zo’n onderscheiding. Nursing zet graag een aantal van hen in het zonnetje in een artikel met foto.

Ken of ben jij een (oud-)verpleegkundige die een lintje heeft, en echt iets bijzonders heeft bereikt of gedaan voor het vak? We horen het graag en wie weet zien we deze collega binnenkort terug in Nursing. Mail je suggestie en motivatie naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘lintje’

Weet je dit nog? Deze meneer weigerde in 2015 zijn lintje, omdat hij vond dat verpleegkundigen en vrijwilligers in de zorg voorgaan. Lees meer.

 

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.