Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis bijeenkomst voor verzorgenden met vernieuwende ideeën

Ben jij verzorgende en altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw zorg aan te sluiten bij wat de cliënt belangrijk vindt? Dan is de gratis bijeenkomst van Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) wellicht iets voor jou.

Het V&VN-project Innovatiekracht zoekt verzorgenden en/of EVV-ers die ervaring hebben met het bedenken en /of invoeren van vernieuwingen in hun werk. Deze oplossing kun je bespreken tijdens de bijeenkomst op 31 januari in Utrecht.

 

Voorbeelden

Vaak beginnen vernieuwingen omdat je iets wilt bereiken voor één cliënt. Als jouw oplossing goed blijkt te werken, probeer je het voor meer cliënten toe te passen. V&VN zoekt naar goede voorbeelden van dit soort vernieuwingen die door verzorgenden zelf zijn uitgedacht en die voor meerdere cliënten toe te passen zijn.

 

Bijeenkomst

De eenmalige expertgroepbijeenkomst vindt plaats op donderdag 31 januari 2012 van 13.00 – 16.00 uur in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst wordt onderzocht wat verzorgenden nodig hebben om aan vernieuwing te werken. Praktijkvoorbeelden worden onder de loep genomen en ervaringen uitgewisseld. De kennis en ideeën worden uiteindelijk gebruikt om materiaal te ontwikkelen voor andere verzorgenden.

 

Interesse? Meld je dan aan bij Desiree Bierlaagh: d.bierlaagh@venvn.nl

 

Bron: V&VN

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.