Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis e-learning: fysieke belasting in zorg

Wat is een goede tilhouding? Hoeveel kilo mag je maximaal tillen in de zorg? Aan de hand van 20 vragen kun je met de nieuwe vrij toegankelijke e-learning jezelf basiskennis over het omgaan met fysieke belasting in de zorg bijbrengen.
Gratis e-learning: fysieke belasting in zorg

De freelearning is door LOCOmotion, Fokus en Gezond&Zeker ontwikkeld. Na het beantwoorden van een vraag, lees je meteen een toelichting, waardoor je er meteen van leert. Als je voldoende vragen goed hebt beantwoord, ontvang je een certificaat.

Veel verzorgenden en verpleegkundigen hebben last van hun rug. In deze e-learning leer je aan de hand van de plaatjes over het voorkomen van rugklachten, verschillende manieren van tillen, de principes van ergonomisch werken, de Praktijkrichtlijnen Fysieke Belasting en maak je kennis met de hulpmiddelen die je daarvoor nodig hebt. Deze e-learning is uitstekend te gebruiken voor iedereen die in de zorg te maken heeft met fysieke belasting.

Klik hier om de e-learning te doen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.