Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Gratis naar Festival A perfect day!

Er is een nieuw zomerfestival waar je kunt genieten van eten, lifestyle, workshops en een indrukwekkende line-up van (inter)nationale topartiesten. Nursing geeft gratis kaarten weg!
Share a perfect day SAN-0012_1500x1500_v2.jpg

Share a Perfect Day is hét (nieuwe) zomerevent van 2016 speciaal voor vriendinnen, georganiseerd door Jumbo en Sanoma. Bezoekers kunnen genieten van eten, lifestyle, workshops en een indrukwekkende line-up van (inter)nationale topartiesten.

Topartiesten
Een hele dag samen doorbrengen met je vriendinnen of collega’s én genieten van Kensington, Matt Simons, Douwe Bob, The Common Linnets, Nielson en Sunnery James? Dat kan op Share a Perfect Day. Donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli kun je je onderdompelen in vier thema-werelden: The City, The Beach, The Country en The Park. In elke wereld vind je het nieuwste op het gebied van gezond en lekker eten, health, beauty, lifestyle en shopping. Ook zijn er workshops over wonen, fotografie en carrière. 

Speciaal voor jou!
Nursing mag jou een gratis toegangskaart aanbieden voor Share a Perfect Day (twv 22,50 euro). Vriendinnen kunnen mee voor maar 10 euro. Ga naar shareaperfectday.nl en bestel kaarten. Let op: voer voor de vrijkaart de code Nursing SAPDNUR06782 in, en voor de vriendinnen/collega korting Nursing SAPDNUR0678. 

Wees er snel bij, want de actie loopt tot vrijdag 17 juni 24.00 uur!

                     Ook een leuke dag, maar dan gericht op het verpleegkundig vak, is de Nursing Experience, ons eigen event dat leuk, interessant en trendy in de verpleegkunde met elkaar verbindt. Dit jaar op 6 en 7 december in Ede. Kijk hier voor meer info >>>

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.