Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Gratis toets verpleegkundig rekenen nog 1 week online

De gratis rekentoets die E-Nursing beschikbaar stelt voor Nursing-abonnees, staat vanaf nu nog 1 week online. Grijp je kans!

In totaal hebben verpleegkundigen uit Nederland en Vlaanderen zo’n 3000 oefentoetsen en eindtoetsen gemaakt. Veel verpleegkundigen vinden te toetsen ‘behoorlijk pittig’, maar stellen de oefenmogelijkheid wel op prijs. Andere verpleegkundigen vinden de toetsen juist weer te gemakkelijk, maar dat hangt natuurlijk af van opleiding, achtergrond, ervaring en werkplek.

Verder…
– De toetsen zijn door ongeveer 1500 Nederlandse deelnemers en 400 Vlaamse deelnemers gemaakt;
– Veel verpleegkundigen geven aan de routine in het rekenen te verliezen, doordat medicijnen kant en klaar op de afdeling worden afgeleverd;
– De deelnemers hebben de meeste moeite met werken met concentraties en met zuurstof.

Maak de toets!
Wil jij ook je rekenvaardigheid testen? In het januarinummer van Nursing heb je een brief ontvangen met daarin jouw unieke bestelcode. Houd deze bestelcode bij de hand en ga naar deze pagina om de cursus te bestellen. Lees goed de bestelinstructie bij de cursusinformatie!! De bestelcode is tot en met 31 maart 2011 geldig, daarna vervalt je recht op de gratis module. Eenmaal besteld, kun je de cursus op elk gewenst tijdstip starten.

Spiekboekje
Vergeet je steeds hoe je moet rekenen met milligrammen en milliliters? Of vind je rekenen gewoon vervelend of moeilijk? Niet nodig, gebruik het Nursing spiekboekje: rekenen voor verpleegkundigen!

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.