Haal 20 accreditatiepunten voor slechts € 99 per jaar bij Nurse Academy

<a title="Nurse Academy, ja ik neem een abonnement " href="http://ad.doubleclick.net/clk;215674118;7237624;j?http://www.nurseacademy.nl/inschrijven.php" target="_blank"></a> <h3><br /><a href="http://ad.doubleclick.net/clk;215674118;7237624;j?http://www.nurseacademy.nl/inschrijven.php" target="_blank">Klik hier voor inschrijving!</a><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Inspirerende en snelle nascholing.<br />Voor iedere verpleegkundige die meer uit het vak wil halen.</h3>

Wat is het?
NURSE ACADEMY is een nieuwe vorm van leren. Het combineert actuele vakinformatie in een tijdschrift met de gemakken van e-learning. Dat is leren wanneer het jou uitkomt. Als je de kennistoets op www.nurseacademy.nl met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je een certificaat plus het aantal behaalde accreditatiepunten. Een handige manier dus om je klinische kennis en vaardigheden bij te houden.

Hiermee haal je 20 studiepunten per jaar voor slechts € 99,-!

NURSE ACADEMY is erkend door de accreditatiecommissie van het kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V).

inschrijven? klik hier!

 1. vertaalt theorie naar de praktijk
 2. is toegesneden op je dagelijkse verpleegkundig handelen
 3. is niet gesponsord en dus onafhankelijk
 4. laat je kennismaken met de nieuwste verpleegkundige inzichten
 5. combineert het gemak van een tijdschrift met de uitdaging van e-learning
 6. inspireert je bij het toepassen van nieuwe kennis
 7. is didactisch en methodologisch verantwoord
 8. wordt samengesteld door verpleegkundigen

Hoe werkt het?
Bestudeer de artikelen in het tijdschrift NURSE ACADEMY en beantwoord de interactieve kennisvragen op de site. Om hieraan te kunnen deelnemen, moet je wel eerst lid worden.

Inschrijven
Als je je inschrijft ontvang je vier keer per jaar het glossy tijdschrift NURSE ACADEMY én vier e-learningmodules voor €99,-. Volledige deelname staat voor 20 uur geaccrediteerde nascholing.

Onderaan de pagina vind je een voorbeeld van een artikel en de toetsvragen uit NURSE ACADEMY. Kijk voor meer informatie op www.nurseacademy.nl/nursing.

17 REACTIES

 1. WAT las ik daar? “Lees het GLOSSY magazine en haal 20 studiepunten op jaarbasis?” (gechargeerd weergegeven)
  En verderop: “Volledige deelname staat voor 20 uur geaccrediteerde nascholing”.
  Laten we er even voor het gemak vanuit gaan, dat bijscholing voor verpleegkundigen (een beroep op hbo-niveau) tenminste op hbo-niveau zal moeten plaats vinden. Dan staat dus 1 studiepunt gelijk aan 28 studiebelastingsuren ofwel lesactiviteiten PLUS zelfwerkzaamheid bedraagt per studiepunt 28 uur. DUS: 20 studiepunten komt overeen met 20 x 28 = 560 studiebelastingsuren!!!!! Dat is hetzelfde als 1/2 hbo-studiejaar.
  Maar … hoe verhoud zich dat tot de 2e opmerking? Immers: 20 uur studie komt niet eens overeen met 1 studiepunt!
  En dat wordt nog geaccrediteerd ook?
  Misschien is het slim, als de ‘Nurse Academy’ nog even naar haar aanbod kijkt alvorens het over de markt uit te storten want op deze wijze haalt deze ‘Academy’ het beroep in rap tempo omlaag.
  Misschien handig even een onderwijskundige in de arm te nemen zodat een en ander op het juiste niveau wordt vastgelegd?
  groet, Nico

 2. Lees alle reacties
 3. WAT las ik daar? “Lees het GLOSSY magazine en haal 20 studiepunten op jaarbasis?” (gechargeerd weergegeven)
  En verderop: “Volledige deelname staat voor 20 uur geaccrediteerde nascholing”.
  Laten we er even voor het gemak vanuit gaan, dat bijscholing voor verpleegkundigen (een beroep op hbo-niveau) tenminste op hbo-niveau zal moeten plaats vinden. Dan staat dus 1 studiepunt gelijk aan 28 studiebelastingsuren ofwel lesactiviteiten PLUS zelfwerkzaamheid bedraagt per studiepunt 28 uur. DUS: 20 studiepunten komt overeen met 20 x 28 = 560 studiebelastingsuren!!!!! Dat is hetzelfde als 1/3 hbo-studiejaar.
  Maar … hoe verhoud zich dat tot de 2e opmerking? Immers: 20 uur studie komt niet eens overeen met 1 studiepunt!
  En dat wordt nog geaccrediteerd ook?
  Misschien is het slim, als de ‘Nurse Academy’ nog even naar haar aanbod kijkt alvorens het over de markt uit te storten want op deze wijze haalt deze ‘Academy’ het beroep in rap tempo omlaag.
  Misschien handig even een onderwijskundige in de arm te nemen zodat een en ander op het juiste niveau wordt vastgelegd?
  groet, Nico

 4. Beste Nico,
  De telling van de studiebelasting vindt plaats volgens de normen van het kwaliteitsregister en niet volgens de telling die binnen het HBO gebruikelijk is. Dat betekent dat één studiepunt gelijk staat aan één uur studiebelasting.
  Ik hoop dat ik hiermee dit misverstand uit de wereld heb kunnen helpen.
  Vriendelijke groeten,
  Klaartje Droste
  uitgever Nurse Academy

 5. Deze nascholingscursus lijkt mij wel wat. Alleen begrijp ik niet dat ik bij inschrijving van de cursus voor het V&VN tijdschrift €79,50 moet betalen en als je een gewoon abonnement op V&VN neemt betaal je € 60,00 per jaar. Wie kan mij dat uitleggen?
  groet,lon

 6. Beste Ion,
  Voor een abonnement op Nurse Academy betaal je normaal 99 euro per jaar, maar als je lid bent van de V&VN krijg je 20% korting en betaal je 79,20 euro per jaar.
  Het lidmaatschap van de V&VN heeft ook een jaarlijkse bijdrage, die natuurlijk wordt geïnd door de V&VN. Dus als je lid wordt van de V&VN heb je nog geen abonnement op Nurse Academy.

 7. Beste Jos,
  Vanzelfsprekend zijn de accreditatiepunten niet te koop. Je moet er zelf nog goed je best voor doen. Voor 99 euro per jaar heb je de mogelijkheid om, als je dus goed studeert, 20 studiepunten verdienen.
  Dat is altijd het lastige aan zo’n kop, daar kun je niet alles in kwijt.
  met vriendelijke groet,
  Klaartje Droste
  uitgever

 8. Beste Jos,
  Vanzelfsprekend zijn accreditatiepunten niet bij ons te koop. Je moet er gewoon flink je best voor doen.
  Voor 99 euro kun je, als je dus goed studeert, 20 studiepunten halen.
  met vriendelijke groet,
  Klaartje Droste
  uitgever nurse Academy

 9. ik zou wel graag wat meer informatie willen en wat telefoonnummers, stel dat je dit maar voor 1 jaar wil en straks zit je er dan voor zoveel jaar aan vast.Ik vind het verder een goede opzet, huisarten scholen op dezelfde e learning manier bij. Ik wil graag bijscholen, ik ben werkzaam als militair verpleegkundige en dat is meer gespitst tijdens de opleiding op trauma en eerstelijnsgezondheidszorg
  Waar kan ik trouwens vinden hoeveel accreditatiepunten mijn eerstelijnsgezondheidszorgmodule, 4 sosamodules en mijn phtls waard zijn?
  Nogmaals,ik zou graag wat meer willen weten voor ik er aan begin

 10. Alle verpleegkundigen in ons ziekenhuis krijgen dit blad gratis. Het is een blad met veel diepgang, het leest niet zo makkelijk als de Nursing, als je een artikel hebt gelezen heb je veel kennis opgedaan. Door die kennis te toetsen (vragen beantwoorden) kan je punten verdienen. Niets mis mee lijkt me, zeker omdat het niveau erg hoog is. Het fijne is ook dat er niet een hoop geneuzeld wordt met interviews etc.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.