Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Helft vrouwen ziet op tegen ‘rokjesdag’

Nu het kwik stijgt 'moeten' de rokjes natuurlijk weer uit de kast. Voor veel vrouwen reden tot kopzorgen.
Helft vrouwen ziet op tegen 'rokjesdag'

De helft van de vrouwen ziet namelijk op tegen ‘rokjesdag’- de eerste dag van het jaar waarop blote benen weer geshowd mogen worden. Dat blijkt uit een enquête van de glossy-website Styletoday, onder 2600 vrouwen.


Lichaamsbeharing
Naast blote benen, zijn vrouwen vooral onzeker over hun witte lijf (28 procent), eventuele cellulitis (21 procent) en lichaamsbeharing (16 procent). De meeste vrouwen (35 procent) zien hun gewicht echter als grootste probleem.

Strak
Bovenstaande heeft het resultaat dat tweederde van de dames zich nog niet ‘bikini-klaar’ acht. Toch antwoordt driekwart wel bezig te zijn met een strakker zomerlijf en, nu het mooier weer wordt, meer aandacht te besteden aan lichaamsverzorging.

Sportschool
Zo past 77 procent van de vrouwen de eetgewoonten aan en bezoekt de helft op dit moment vaker de sportschool. Maar ook scrubgels en felgekleurde nagellak worden reeds grootscheeps ingeslagen. Van de ondervraagden geeft 78 procent aan ook wel een ander kapsel te willen nu de zomer in aantocht is en 15 procent is al begonnen aan een kuurtje met de zelfbruiner. Maar liefst 93 procent van de ondervraagden zegt zich zekerder te voelen in een bruin velletje.

Door: redactie Nursing

4 REACTIES

  1. rokjesdag……heerlijk…weg met de spijkerbroek….wat zit die opeens warm,pffff.
    gelukkig,de benen zien er allemaal verschillend uit, ballonkuit, klapkuit, geenkuit, olifantenbeen, dunne twijg, bruin, wit,klotssknie, spitse knie, gespikkelt,spat geaderd, getatoueerd,etc etc. en ik hoop van ganze harte dat wij vrouwen onze eigenaardigheden blijven behouden en ons niet laten ringeloren door van die onzin onderzoeken van glossy websites zonder enige andere pretenties dan het verdienen van pecunia.
    leve het rokje en leven de blote benen!

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.