Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Helma Zijlstra nieuwe directeur V&VN

Helma Zijlstra is de nieuwe directeur van beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN).

Zij volgt Atie Schipaanboord op die in april stopte met haar functie als directeur van V&VN.

 

Helma Zijlstra werkte jaren als verpleegkundige op de intensive care en daarna als leidinggevende, manager en directeur in diverse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, in de thuiszorg en in de GGZ. Zij studeerde bedrijfswetenschappen en strategisch beleid. Tot 2011 was zij directeur van Rhijnhuysen, een samenwerkingsverband van 16 zorgorganisaties in de regio Utrecht, gericht op ketenzorg en transmurale innovaties. Helma Zijlstra werkte ook een aantal jaren als interim-manager en consultant.

 

Bestuur V&VN

Gedurende een aantal jaren was Helma Zijlstra lid van het bestuur van V&VN.

Helma Zijlstra was een van de kandidaten in de procedure om een nieuwe directeur te vinden. In de afgelopen maanden had Helma Zijlstra al tijdelijk de rol van directeur van de landelijke beroepsvereniging.

 

Voorzitter
V&VN zoekt momenteel ook een nieuwe voorzitter. Deze procedure is in de laatste fase. Naar verwachting benoemt de ledenraad van V&VN op 21 juni de nieuwe voorzitter voor de beroepsvereniging.

 

Bron: V&VN

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.