Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

S1E8: Persoonlijke groei: over leiderschap, mediteren op het toilet en de cirkel van invloed

Persoonlijke groei heeft alles te maken met jezelf goed kennen en bewuste keuzes maken, zodat jijzelf aan het roer van jouw ontwikkeling staat. Op die manier kun je beter grenzen stellen en dat kun je goed gebruiken in je werk als verpleegkundige. In deze aflevering van Nursing Werkt bespreken we hoe je dat doet.    
Nursing werkt

In deze aflevering gaat journalist Basti Baroncini in gesprek Yolanda van Dongen, teamcoach en coach persoonlijke ontwikkeling. Ze schreef het boek GROEI SNOEI BLOEI ‘mijn persoonlijk leiderschap’ en heeft veel ervaring met het coachen van teams in de zorg. Maaike van Sasse van IJsselt en Niels Oosterveld, 2 jonge verpleegkundigen stellen hun eigen kritische vragen. Dat levert boeiende gesprekken op met handvatten voor de praktijk of ter inspiratie.

NursingWerkt is een podcast voor jonge verpleegkundigen die zich oriënteren op hun verpleegkundige loopbaan en zich daarin verder willen ontwikkelen. In deze serie komen deskundigen op verschillende terreinen aan het woord, met als centrale vraag: hoe sta ik sterk in mijn werk?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.