Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ik ben verzorgende IG. Om een schaal hoger te komen moet ik de opleiding EVV’er doen. Het studiemateriaal lijkt gelijk aan die van de opleiding VIG. Is een VIG’er dan gelijk aan EVV’er?

Wat een leuke uitdaging op de opleiding EVV te mogen doen! De inhoud van die opleiding is zeker niet gelijk aan die van de VIG. Je zult wel dezelfde vakken tegenkomen, maar de inhoud daarvan zal meer verdiepend zijn. EVV is een doorgroeifunctie, waarbij je voor een groep zorgvragers de gehele regie voert over het totale zorgproces. Je taken betreffen de reguliere zorg, maar ook afstemming, zorgvernieuwing en integratie.

 

Profiel EVV 2009

Het is natuurlijk mogelijk dat je die taken voor een deel al doet en daarom de opleiding krijgt aangeboden, maar de opleiding EVV is aanvullend op de VIG-opleiding.

Je kunt via internet ook het geactualiseerd profiel downloaden.

Succes en veel plezier met de studie!

 

1 REACTIE

  1. Nou de opleiding tot evv is volgens mij wel gelijk aan opleiding vig! Studie materiaal is gelijk. Er is geen verschil, heb alles naast elkaar gelegd. Verder doen de meeste mensen die opleiding om in loonschaal 40 te komen en geen avonddiensten meer te draaien. Lekker handig. Ik ben begonnen aan opleiding tot evv omdat ik dacht dat het meer waarde had, , maar een wasse neus. Instellingen verdienen hier wat aan ! Alles wat wordt geleerd, heb je al examen in gedaan tijdens vig opleiding. Triest!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.