In 1984 heb ik mijn diploma “ziekenverzorgster” gehaald. Ik heb nu 20 jaar niet meer in de zorg gewerkt. Nu wil ik eigenlijk terug in de zorg, kan dit met mijn oude diploma?

In de zorg is de afgelopen twintig jaar erg veel veranderd. Maar dat hoeft geen belemmering te zijn om te solliciteren, er zijn veel mensen nodig in de zorg. In zo’n procedure komt vanzelf naar voren dat je geen recente ervaring hebt, je kunt dan met je toekomstige werkgever een inwerkprogramma afspreken, iets dat ik zeker zou doen. Dat inwerkprogramma zou kunnen bestaan uit een deel scholing, en een ander deel werken met een maatje. Het hangt natuurlijk af van de instelling waar je gaat werken hoe jouw inwerkperiode eruit gaat zien.

Succes ermee!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.