Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Inzenden voor LEVV Innovatieprijs kan nog tot en met 15 februari

De termijn om in te zenden voor de LEVV Innovatieprijs is met 2 weken verlengd tot 15 februari 2010.

Projecten aanmelden kan via www.levv.nl. Voor deze prijs zoek het LEVV verzorgenden en verpleegkundigen die een vernieuwend idee met succes hebben ingevoerd in de praktijk.

De prijs is opgedragen aan oud-LEVV-directeur Jan Bastiaanse en wil de aandacht vestigen op het grote belang van verpleegkundige en verzorgende innovaties voor de kwaliteit van zorg. De prijs vertegenwoordigt een geldbedrag van 10.000 euro en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Verpleegkundigen.

De drie beste inzenders zullen tijdens de feestelijke uitreiking op 12 mei 2010 hun projecten presenteren. Een deskundige jury kiest vervolgens uit hen de winnaar. Zeven andere aansprekende projecten zullen die dag gepresenteerd worden via een posterpresentatie.

Zie voor meer informatie http://www.levv.nl/nl/actueel/evenementen/levv-innovatieprijs/.

1 REACTIE

  1. Bij veel mensen die worden opgenomen in een ziekenhuis word standaard een infuus ingebracht.Is dit niet overbodig?/ een waaknaald is net zo effectief. Indien nodig kan men altijd op indicatie infuusvloeistof toedienen. Dit is zeker kosten besparend gelet op de infuussystemen en infuusvoleistoffen…etc Tevens is het ook patient vriendelijker…! groeten Jos Smaling

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.