Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kennisquiz

Wat weet jij?
vertel

Kies steeds 1 van de 4 antwoorden. Vul je oplossing, bijvoorbeeld ABCD, in op het online formulier. Sluitingsdatum: 12 juli 2011.

 

Dit kun je winnen:

Onbetaalbaar boek

De boeken ‘Pap, vertel ’s!’ en ‘Mam, vertel ’s!’ staan vol grappige, ontroerende en interessante vragen aan je ouders. Wat was vroeger hun lievelingskostje? Haalden ze veel kattenkwaad uit op school? Wat wilden ze vroeger worden? Deze invulboeken zijn een prachtig document om voor altijd te bewaren. Er is ook een editie voor opa en oma. Mam, vertel ’s! Prijs: € 9,99. Uitgeverij: Unieboekspectrum. ISBN: 9789049107673. Meer info: www.verteleens.nl.

TvV mag twee boeken voor pap en twee boeken voor mam verloten onder de goede inzendingen van de kennisquiz.

 

 

 

 

 

Slapen in een sprookje

In De Sprookjeskamer vind je de liefste en de origineelste spulletjes die de kinderkamer een magisch tintje geven. Lampjes, kapstokjes, beeldjes, muziekdozen en meubeltjes, maar ook schoolspulletjes en attributen voor kinderfeestjes. Je vindt er de mooiste cadeautjes voor kinderen, maar stiekem ook voor jezelf. Webshop: www.desprookjeskamer.nl. Je vindt De Sprookjeskamer ook in Amsterdam: Nieuwezijds Voorburgwal 383.

TvV mag drie setjes van drie schattige paddenstoellampjes verloten, t.w.v. € 13,50. Winnen? Doe dan de quiz!

 

Armvriendelijke muis

Als je je computer met je muis bedient, is dit vaak een precisiewerkje, zoals schrijven, opereren en tekenen. BakkerElkhuizen introduceert de DXT Precision Mouse, waarmee je veel nauwkeuriger en efficiënter je computer kunt bedienen. De muis is ontwikkeld door een team van specialisten, fysiotherapeuten en ergonomen en dat merk je. De ergonomische vormgeving met een ontspannen, neutrale pols- en handpositie voorkomt klachten. De muis is zowel geschikt voor links- als rechtshandigen. Bestel deze ergonomisch verantwoorde muis op www.bakkerelkhuizen.nl.

TvV mag twee muizen verloten. Winnen? Doe dan de quiz!

 

DE QUIZ 

1) Hoe heet de nieuwe aanpak om gedragsproblemen en pijn bij ouderen met gevorderde dementie stapsgewijs in kaart te brengen en te behandelen?

A KOP OP!

B HOEPEL OP!

C KOM OP!

D STA OP!

 

2) Hoeveel thema’s heb je bij de normen verantwoorde zorg?

A 9

B 10

C 11

D 22

 

3) Hoe heet de hulp aan zorgafhoudende volwassenen en ouderen?

A Praktische Thuis Begeleiding

B Speciale Verzorging

C Bemoeizorg

D Interventie

 

4) Hoe heet het project in Noord-Holland Noord dat verzorgenden wil ondersteunen bij de zorg aan bewoners met dementie?

A Meer dan Werken

B Meer dan Leven

C Meer dan Wonen

D Meer Beleven

 

Weet jij de antwoorden? Vul ze dan snel in op het online formulier.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.