Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderverpleegkundige tweede interim-bestuurder V&VN

Kinderverpleegkundige Conny van Velden is door de Ledenraad van V&VN aangesteld als interim-bestuurder.
vrouw met bril en rood jasje
Conny van Velden.

Dat meldt V&VN op haar site.

Conny van Velden is sinds 1989 kinderverpleegkundige en sinds 2015 lid van de Ledenraad van V&VN. Ook heeft ze een adviesbureau in de zorg. Ze treedt vandaag aan, en zal de komende weken de bestuurstaken van Marie-Louise van der Kruis en Wilma Jackson overnemen. Daarna treden zij terug.

Interim-voorzitter: Gerton Heyne

Vorige week werd al de benoeming bekend van Gerton Heyne als interim-voorzitter van het bestuur. Op een later moment wordt het derde interim-bestuurslid benoemd. Zodra het nieuwe, definitieve bestuur is geworven en benoemd, zal het interim-bestuur aftreden. Dit proces zal naar verwachting over ongeveer een half jaar afgerond zijn.

V&VN vernieuwen

De Ledenraad geeft het interim-bestuur de opdracht om V&VN als vereniging te vernieuwen en de leden nauw daarbij te betrekken. Een onderdeel hiervan is de wijziging van het profiel van toekomstige bestuursleden. Actieve verpleegkundigen en verzorgenden moeten daarin een belangrijke positie krijgen.

Conny van Velden

Conny van Velden rondde in 1989 de hbo-v af en is sindsdien onafgebroken werkzaam als (kinder-)verpleegkundige, op dit moment bij Tergooi Ziekenhuizen en bij Vivre Kinderthuiszorg. Ze heeft volgens de V&VN-site ruime ervaring opgebouwd op het gebied van deskundigheidsbevordering, kwaliteit en patiëntveiligheid. Ze was bestuurslid van de Verpleegkundige Adviesraad van Meander Medisch Centrum (2001-2006) en van de afdeling kinderverpleegkunde van V&VN (2007-2013). Van Velden is naast haar werk als kinderverpleegkundige eigenaar van een adviesbureau in de zorg en op dit moment werkzaam als adviseur kwaliteit a.i. bij de Friese zorgorganisatie Patyna.

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.