Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Klinisch pad delier

In deze studie wordt een best practice ontworpen voor ouderen met een delier opgenomen binnen den Eik CS van Altrecht. De best-practice bestaat uit een klinisch pad gebaseerd op kwalitatief en kwantitatief onderzoek, interviews met patiënten en verpleegkundigen en een multidisciplinaire opzet.

Doelstelling is om met behulp van dit klinisch pad de duur van het delier bij ouderen opgenomen op afdeling den Eik CS van Altrecht te verminderen tot maximaal 4 dagen. Onderzoek met betrekking tot de effectiviteit van dit klinisch pad is niet verricht maar kan een uitdaging vormen voor het multidisciplinaire team van den Eik CS. Immers, zoals zal blijken in deze studie, is de impact op patiënten met een delier enorm, iedere activiteit die kan bijdragen in de verkorting van de duur van het delier vormt vanuit dit perspectief een bijdrage aan een betere kwaliteit van zorg. Deze best-practice is bedoeld als bijdrage in deze zin.

TON VAN GELDEREN (M-ANP)


Naar overzicht dossier Delier

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.