Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kom naar de finale van de Nursing Challenge 2011

Want wat staat de drie best scorende verpleegkundigen tijdens de finale van de Nursing Challenge op 8 december te wachten?
Kom naar de finale van de Nursing Challenge 2011

De drie genomineerden zullen in de finale moeten bewijzen dat ze naast een flinke dosis kennis en motivatie, ook de sociale vaardigheden, het inzicht en de visie hebben van een echte Verpleegkundige van het Jaar. Dit gebeurt, net als vorig jaar, aan de hand van een rollenspel op het podium van de grote Schouwburgzaal in de Reehorst te Ede.

De top drie zal beoordeeld worden door een vierkoppige jury met naast juryvoorzitter Alexia Hageman, Marion Giesberts van E-Nursing, lector ouderenzorg en hoogleraar Verplegingswetenschap Marieke Schuurmans en Verpleegkundige van het Jaar 2010, Marleen van Dijk.

Waar moet ik zijn?
De finale vindt plaats tijdens het Nursing Event, het praktijkcongres voor verpleegkundigen, op 8 december 2011 in De Reehorst in Ede. De finale begint om 10.00 in de Schouwburgzaal, waar de finale wordt geopend met een spetterend optreden van mentalisten Rob en Emiel.

Hoofdprijs: een reischeque
De verpleegkundige die de toetsen het best heeft gemaakt en de finale met glans heeft doorstaan, wint de titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar 2011. En natuurlijk de hoofdprijs: een reischeque ter waarde van 2000 euro! De tweede prijs is een cheque van 1000 euro en de winnaar van de derde prijs krijgt er een van 500 euro.

Publieksprijs en studentenprijs
Bovendien verloten we onder alle deelnemers van de Nursing Challenge een fantastische publieksprijs en een prijs voor de best scorende student. Winnaars mogen gratis winkelen bij allerleukste online webshop voor verpleegkundigen: NursesDNA. Bovendien zijn er superleuke klompen te winnen. Kom dus naar de finale, als je mee wilt dingen naar de prijs!

Na de Nursing Challenge
Na de finale van de Nursing Challenge is iedereen natuurlijk nieuwsgierig naar de antwoorden van de kennistoetsen. Die stellen we zo snel mogelijk na het Nursing Event beschikbaar. Heb je meegedaan aan de Challenge, dan krijg je per toets 2 punten bijgeschreven in het Kwaliteitsregister V&V.

Tot op het Nursing Event!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.