Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Koninklijke onderscheiding voor John Hoeijmans van V&VN

John Hoeijmans is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau voor zijn grote verdiensten voor zorgprofessionals, beroepsverenigingen en zijn patiënten. John Hoeijmans werkt als verpleegkundig specialist in ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.
koninklijke_onderscheiding_John_Hoeijmans

Staatssecretaris Marlies Veldhuizen van Zanten, die de koninklijke onderscheiding overhandigde, roemde de grandioze inzet van John Hoeijmans: “Uw vrijwillige inzet voor de beroepsvereniging is bewonderenswaardig.”

 

Bussemaker

V&VN-voorzitter Marian Kaljouw heeft John Hoeijmans voorgedragen voor de Koninklijke onderscheiding. “Staatssecretaris Bussemaker heeft ons tijdens haar ambtsperiode gevraagd om te zorgen dat verpleegkundigen en verzorgenden worden voorgedragen voor een onderscheiding. In de zorg aan alle Nederlanders spelen verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten een heel belangrijke rol. Dat doet John Hoeijmans ook. Bovendien is hij naast V&VN-lid actief kaderlid van maar liefst acht V&VN-afdelingen.”

 

Auteur: TvZ – Annelies Vermeulen

Bron: V&VN

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.