Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Leer alles over huidaandoeningen

Ontstekingen, jeuk, verkleuringen, schilfering, uitdroging of haaruitval. Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben een huidaandoening. Wat kun jij betekenen voor patiënten met een huidaandoening? Kom op 28 januari tijdens de 2e editie van de Dag van de Huidproblematiek.
Leer alles over huidaandoeningen

Tijdens de Dag van de Huidproblematiek komen zowel in de plenaire sessie als in de workshops verschillende huidaandoeningen aan bod. Denk aan constitutioneel eczeem: hoe ga je om met patiënten met deze aandoening en ontdek het verschil tussen een aantal crèmes en zalven. Ook jouw rol als verpleegkundige bij de pathofysiologie van de diabetische voet en comorbiditeit komt aan bod. En hoe begeleid je patiënten met huidkanker? Verder kom je tijdens dit congres meer te weten over huidafwijkingen bij de donkere huid, huidproblemen bij ouderen en huidproblemen bij complexe wonden.

Nieuw in het programma: psychodermatologie

Bij ongeveer een derde van de patiënten met een huidaandoening is er sprake van psychologische of psychiatrische problematiek. Tijdens een plenaire lezing krijg je inzicht in de psychodermatologie. Hierdoor kun je als verpleegkundige bepaalde signalen beter herkennen en proactief hierop anticiperen.

Vroegboekkorting

Maak gebruik van de vroegboekkorting tot 7 januari en bespaar dertig euro. Meld je snel aan! Klik hier voor meer informatie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.