Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde

Wil jij meer weten over waar een verpleegkundige mee geconfronteerd wordt op de afdeling Spoedeisende Hulp? Dit complete leerboek behandelt al deze onderwerpen.
Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde

De tweede, geactualiseerde druk van ‘Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde’ bevat zes hoofdstukken meer dan de eerste druk en houdt rekening met de recente internationale richtlijnen.

De spoedeisendehulpverpleegkunde maakte de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling door. Hierdoor ontstond een groeiende behoefte aan een eigen ‘Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde’, dat in 2002 zijn weg vond naar alle opleidingen en afdelingen Spoedeisende Hulp. Het ‘Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde’ richt zich zowel op de verpleegkundige die een opleiding voor spoedeisende hulp volgt, als op de ervaren verpleegkundige die zijn of haar kennis wil uitbreiden. Alle onderwerpen waarmee een verpleegkundige op de afdeling Spoedeisende Hulp wordt geconfronteerd, komen aan de orde. Hierbij ligt het accent op verpleegkundig beoordelen en handelen náást en in het verlengde van het medisch handelen. Men richt zich op afgeronde, zelfstandige specialistische diagnostiek en behandeling, met als doel zo vroeg mogelijke stabilisering van complexe problematiek.

Evenals de eerste druk deed, levert de tweede druk van ‘Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde’ een bijdrage aan de kwaliteit van de opleidingen, de patëntenzorg en de samenwerking tussen verpleegkundigen en artsen op de afdelingen Spoedeisende Hulp.

Bestellen? Klik hier

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.