Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Leveringsproblemen met diabeteshulpmiddelen

Roche Diabetes Care Nederland BV kan de levering van een aantal Accu-Chek® producten momenteel niet garanderen. Het gaat om diabetestestmateriaal en insulinepomptoebehoren, zoals ampullen en infusiesets.
Leveringsproblemen met diabeteshulpmiddelen
Foto: ANP - Koen Suyk

Dat meldt de leverancier op de website. De leveringsproblemen zijn ontstaan door een recente verhuizing van het distributiemagazijn en bijbehorende processen van Mannheim naar Raunheim in Duitsland.

Insulinepomp

Diabetici die een insulinepomp van Accu-Chek® gebruiken, kunnen de komende tijd mogelijk geen gebruikmaken van de pomp. Onderdelen als infusiesets en ampullen kunnen niet geleverd worden vanwege de distributieproblemen.

Contacteer arts

Eerder deze week gaf Roche diabetici het advies om maar tijdelijk terug te vallen op insulinepentherapie, dit tot onvrede van Diabetesvereniging Nederland. Daarom is het advies nou aangepast. Diabetici die te maken krijgen met de leveringsproblemen moeten in overleg met hun arts om te besluiten welke therapie een alternatief is.

Servicenummer

Roche heeft een servicenummer geopend voor de leveringsproblemen, bereikbaar via het gratis nummer 0800 – 022 05 85.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.