Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lintje voor verpleegkundig consulent hiv/aids

Bernadette van de Ven, verpleegkundig consulent hiv/aids in het St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.
lintje_verpleegkundig_consulent_hiv_aids

Zij is voorgedragen door de Raad van Bestuur van het ziekenhuis voor haar bijzondere inzet voor de professionalisering van de verpleegkundige zorg en voor haar pionierswerk op hiv en aids gebied. Bernadette is sinds 1990 lid van de Landelijke Werkgroep Verpleegkundig Aidsconsulenten, verder zat zij in de Commissie Deskundigheidsbevordering van Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland en in de Nederlandse Commissie Aidsbestrijding. Ze krijgt de onderscheiding niet alleen voor haar werk in Nederland maar ook voor haar vrijwilligerswerk voor haar eigen Stichting Tafadhali, waarmee ze zich al meer dan 10 jaar inzet voor hiv en aids patiënten in Tanzania.Ook binnen het St. Elisabeth ziekenhuis ijvert ze voor professionalisering: ‘Ze heeft al jaren lang een voortrekkersrol binnen de Verpleegkundige Advies Raad in ons ziekenhuis en is daarnaast lid van de Medisch Ethische Commisie en de Klachtencommisie’, aldus een woordvoerder.

Bron: St. Elisabeth ziekenhuis
Redactie TvZ

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.