Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

TvZ congres Van wetenschap naar praktijk

TvZ heeft voor een van haar lezers een stoel gereserveerd op ons eigen congres 'Van wetenschap naar praktijk, lectoren aan het woord' op 13 november 2013 te Ede.
TvZ congres Van wetenschap naar praktijk

U mag gratis de bijeenkomst bezoeken en informeert ons vervolgens in het kort (circa 250 woorden) over de belangrijkste leerpunten van deze dag.

Met dit congres bent u beter in staat om innovaties met blijvend succes te implementeren en dreigend falen te herkennen. Lectoren presenteren hun belangrijkste innovaties voor de verpleegkunde. Zij delen nieuwe inzichten en oplossingen vanuit hun praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek. Op een laagdrempelige manier maakt u de vertaalslag naar de verpleegkundige praktijk.

De dag bestaat uit een plenair programma gevolgd door drie rondes met workshops. Thema’s van de workshop zijn: zorgethische aspecten, zorgtechnologie, dementie, palliatieve zorg, mantelzorg en risicoscreeningsinstrumenten.

Accreditatie is aangevraagd bij het Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister V&V. Ook is er accreditatie aangevraagd voor verpleegkundig specialisten.

Meer informatie:
Reed Business Events, www.reedbusinessevents.nl, (020) 515 96 08. De kosten voor deelname bij inschrijving tot 16 oktober 2013: € 199 (excl. btw), daarna € 215 (excl. btw).  Abonnees van TvZ/Nursing: € 199,- per persoon (excl. btw).

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u voor
TvZ
(gratis) deelnemen aan dit congres? Laat het ons weten:

redactie.tvz@reedbusiness.nl

. Uit de aanmeldingen loten wij in de derde week van september 2013 de
TvZ
-afgevaardigde bij dit congres.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.