Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

2020: wat staat verpleegkundigen dit jaar te wachten?

Voor iedereen die zich afvraagt wat 2020 in petto heeft voor verpleegkundigen: een greep uit de verwachte ontwikkelingen.
Wat staat verpleegkundigen te wachten in 2020?
Wat staat verpleegkundigen te wachten in 2020? Foto: iStock
Premium

Verpleegkundige, laat je horen in

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Nursing.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  Al abonnee? Log dan in

  6 REACTIES

  1. Het is wel apart om het artikel: ‘2020, wat staat de verpleegkundige dit jaar te wachten’ nu in oktober 2020 te lezen. Alles, maar dan ook alles is anders geworden! Oh nee, toch niet. Er zijn ziekenhuisdirecties die, ondanks de corona-crisis, toch gewoon door gegaan zijn met functiedifferentiatie. Nou, dat is pas respect voor je verpleegkundig personeel hebben! Terwijl die staan te zweten om levens te redden drukken zij dit er even doorheen. En dan ook nog geharrewar rond de bonus, geen structurele loonsverhoging en straks weer de strijd bij de CAO- besprekingen (CAO-UMC)….dan moet je het niet gek vinden dat men niet staat te trappelen bij de huidige (2e) golf van corona-zieken. Van applaus kunnen we niet leven. Dat verpleegkundigen een ander baantje gaan zoeken…dat begrijp ik wel. Konden we dat verwachten voor 2020 ?

  2. Lees alle reacties

  Geef je reactie

  Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.