Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties16

De griepprik: gaan we hem halen of niet (ondanks corona)?

In oktober en november krijgen zo'n 6 miljoen Nederlanders een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. Vanwege covid-19 wordt dit jaar meer vraag naar de griepvaccinatie verwacht. Ook van verpleegkundigen?
Griepvaccinatie in spuit
Ga jij dit jaar de griepprik halen? Foto: ANP
Premium

Vanwege covid-19 wordt dit jaar

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Nursing.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  Al abonnee? Log dan in

  16 REACTIES

  1. Nog nooit een griepvaccinatie gehaald.Ik ben een verpleegkundige die goed zorgt voor haar eigen gezondheid en geluk en vooral de energie bezit om daar te gaan. Ben heus wel eens een dag niet lekker maar ziekmelden is hoogstens 1 x per 5 jaar omdat ik de griep heb en eerlijk gezegd vind ik het heerlijk dat de wereld dan even zonder mij door draait, De keren dat ik overwerk voor zieke collega’s zijn niet te tellen.

  2. Lees alle reacties
  3. Kan iemand me alstublieft vertellen over wat de reden is dat u geen voorstaander voor griepvaccinatie?
   Mijn redenering is dat ik een heel gezonde levenstijl volg: hardjoggen, zwemmen, gezond eten en geen enkele medicatie neem! waardoor ik geukkig een gezond en sterk lichaam heb!

  4. Beste dames en heren,

   Ik werk sinds 1 jaar in de zorgsector. Ik ben nooit overtuigd geweest van griepvaccinatie. Ik reken altijd op mijn immuunsysteem!
   In deze crises vind ik het wel nodig om te laten vaccineren want ik wil geen gevoel van schuld hebben!

  5. Ik werk al 35 jaar in de zorg en ik heb nog nooit meegemaakt dat er een griepverspreiding door verpleegkundigen heeft plaatsgevonden en dit terwijl er altijd al een lage vaccinatiegraad onder verpleegkundigen is geweest. Corona-vaccin ga ik zeker niet nemen.

  Geef je reactie

  Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.