Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Man intimideert verpleegkundigen in Rijnstate

In het ziekenhuis Rijnstate in Arnhem is een 27-jarige man uit Westervoort aangehouden nadat hij zich misdroeg op de Spoedeisende Hulp. De man weigerde om zich verder te laten behandelen en zou zich intimiderend hebben uitgelaten naar verpleegkundigen.

Het incident vond plaats in de nacht van dinsdag 31 juli op woensdag 1 augustus. Verpleegkundigen riepen de hulp in van de politie nadat de man weigerde een behandelruimte bij de Spoedeisende Hulp te verlaten. De man weigerde ook om zich verder te laten behandelen en zou zich intimiderend hebben uitgelaten naar verpleegkundigen.

Aangehouden
Ook in bijzijn van de agenten weigerde de man weg te gaan. Toen hij door agenten werd vastgepakt en met enige dwang naar buiten werd begeleid schold hij de agenten uit. Daarop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie Gelderland-Midden meldt dat de man na verhoor is vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie. De man weigerde een verklaring af te leggen. Er is tot nu toe van de zijde van het ziekenhuis geen aangifte gedaan van lokaalvredebreuk, belediging of bedreiging dan wel enig ander strafbaar feit.

 

Bron: Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.