Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Man verlost van pijnlijke ballen

Daniel Angus Russell had ondraaglijke pijn aan zijn testikels, maar de dokter die hij opzocht, kon hem niet meteen helpen. De man uit het Amerikaanse Minnesota zocht en vond op het internet enkele vrijwilligers om de klus te klaren.
Man verlost van pijnlijke ballen

Dat ontaardde in een bloedbad, schrijft de Star Tribune. Na de ingreep werd de 62-jarige Angus wakker in een plas bloed. In paniek belde hij zijn dochter die op haar beurt de politie waarschuwde. Angus moest naar het ziekenhuis worden gebracht omdat het bloeden niet stopte.

Huis-, tuin- en keukenchirurgie
‘Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt’, zegt politiewoordvoerder Tom Walsh over dit staaltje van huis-, tuin- en keukenchirurgie. De vrouw van de patiënt was ervan op de hoogte dat haar man veel tijd spendeerde aan het zoeken naar vrijwilligers, maar blijkbaar was ze niet bij machte om Angus van gedachten te doen veranderen.

Operatie zonder vergunning
De politie in Minnesota is op zoek naar de ‘chirurgen’. De operatie is zeer waarschijnljik zonder vergunning uitgevoerd. Angus weigert te zeggen wie hem onder handen nam, hij wil zijn helpers niet in de problemen brengen.

Door: redactie Nursing
Gazet van Antwerpen

5 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.