Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mart Visser ontwerpt kleding voor thuiszorg

Facilicom Services Group heeft couturier Mart Visser gecontracteerd om de bedrijfskleding voor ruim 30.000 medewerkers te ontwerpen. Deze kleding is onder andere voor thuiszorgmedewerkers van Axxicom.

Niet eerder ontwierp de couturier voor één opdrachtgever de bedrijfskleding in deze aantallen en met zo’n publieke en maatschappelijke zichtbaarheid. Facilicom medewerkers zijn behalve in de thuiszorg ook werkzaam in de schoonmaak (Gom), beveiliging (Trigion), bouw (Breijer), catering (Prorest), en horeca (Tapwacht).

 

 

De modeontwerper baseerde zijn ideeën voor de uniformen op een uitgebreide enquête onder medewerkers naar draagcomfort, representativiteit en beroepsfunctionaliteit. De eerste passessies van de kleding vinden plaats in het voorjaar van 2012. De definitieve ontwerpen worden in het najaar gepresenteerd en vanaf 1 januari 2013 nemen alle Facilicom divisies de kleding daadwerkelijk in gebruik.

 

 

Volgens Geert van de Laar, concerndirecteur facilitaire bedrijven Nederland, krijgen medewerkers meer plezier en motivatie in hun werk als ze er goed uitzien, hun bedrijfskleding lekker zit en tegelijkertijd praktisch is: ‘Als onze medewerkers er verzorgd en professioneel uitzien, dan stralen ze dat ook uit. Opdrachtgevers, bezoekers en medewerkers zullen zich om die reden alleen al meer welkom voelen.’

 

Bron: ANP / Facilicom

Foto:  Ewoud Rooks / Concpt

 

Lees ook:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.