Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

MCRZ plaatst IC in winkelcentrum

BARENDRECHT - Het Medisch Centrum Rijmond Zuid in Barendrecht heeft een IC in een winkelcentrum geplaatst. Deze Mobiele Intensive Care Unit (MICU) is te bezichtigen door het winkelpubliek van het Barendrechtse winkelcentrum Carnisse Veste.

De MICU is een speciaal ontwikkelde en gebouwde ambulance, die het vervoer van intensive care patiënten van het ene naar het andere ziekenhuis mogelijk maakt. Het Medisch Centrum Rijmond Zuid (MCRZ) heeft de MICU geplaatst als promotionele actie.

Reclamecampagne
Omdat het MCRZ te maken krijgt met marktwerking en haar patiënten wil informeren over de zorg die het aanbiedt, heeft het ziekenhuis een publicatie uitgegeven met als titel ‘MCRZ dichtbij’. Met de publicatie wil het ziekenhuis inhoudelijke informatie bieden om nieuwe patiënten te werven, zonder direct een dure reclamecampagne van gemeenschapsgeld te voeren. Begin juni 2006  reageerde het ziekenhuis nog verbolgen op een campagne van het Medisch Centrum Haaglanden uit Den Haag met wervende posters in bushokjes in de Rotterdamse regio.

IJsjes
De MCRZ-uitgave wordt op dinsdag 4 juli in de MICU in het winkelcentrum overhandigt aan Wethouder Coby van Deursen van de gemeente Barendrecht. Tegelijkertijd worden in het MCRZ zelf vierduizend ijsjes uitgedeeld aan patiënten, bezoekers en medewerkers.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.