Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Media besteden aandacht aan top 100

Verschillende media hebben aandacht besteed aan de Nursing top 100 en de bijbehorende nominatie voor de Verpleegkundige van het Jaar.
Media besteden aandacht aan top 100

 

Ruim vierduizend mensen hebben inmiddels op de stempoll hun stem uitgebracht op hun favoriete verpleegkundige. De filmpjes van de drie genomineerden voor de Verpleegkundige van het Jaar worden veel bekeken. Deze drie verpleegkundigen lijken nu ook populair te worden in de rest van het land. Verpleegkundige Joke Kloosterboer en haar aanmelder Maaike Meinders waren te horen bij Omroep Max. Peter Willemsen scoorde een bericht in De Stentor en ook RTV Oost besteedde aandacht aan de top 100.
 
De winnaar
De Verpleegkundige van het Jaar wordt op de dag van de verpleging (12 mei) bekend gemaakt en wint een topdiner voor tien personen, verzorgd door een privekok. De overige twee kandidaten krijgen kaarten voor CORPUS, de nieuwste en populairste attractie in Oegstgeest.
 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.