Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties12

Meer informatie over de verkiezing

De Verpleegkundige van het Jaar verkiezing 2009 is weer achter de rug: Cathelijn is de welverdiende winnaar van de titel.
Meer informatie over de verkiezing

De Nursing Verpleegkundige van het Jaar verkiezing had dit jaar voor de vijfde keer plaats en is bedoeld om verpleegkundigen eens in het zonnetje te zetten. Om mee te doen moesten deelnemers voldoen aan deze twee criteria:

Het vak
De kandidaat maakt zich sterk voor professionalisering van het vak. Hij of zij is bijvoorbeeld voortdurend in de weer met het vernieuwen en implementeren van protocollen, maakt zich hard in de VAR of vakbond, draagt actief kennis over of neemt deel aan werkgroepen.

De persoon
De kandidaat is een warme, leuke en inspirerende collega die het hart op de juiste plaats heeft. Die altijd tijd heeft voor patiënten en collega’s, flexibel is en een onmisbare schakel in het team.

Zo werkt het
De redactie selecteerde drie genomineerden, op basis van de uitleg op het aanmeldingsformulier. Vervolgens konden bezoekers kiezen wíe de Nursing Verpleegkundige van het Jaar werd.

Aanmeldingen
Deze verpleegkundigen zijn door hun collega’s aangemeld!

12 REACTIES

  1. Vorige week heb ik mijn collega Marian Sweere aangemeld voor de titel verpleegkundige van het jaar en ze staat er nog steeds niet tussen. Graag uw reactie. Ik/wij zouden het erg jammer vinden te horen/zien dat de aanmelding niet is overgekomen.

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.