Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meetweek App vermindert administratieve lasten

Het invoeren van kwaliteitsgegevens voor het programma Zichtbare Zorg in de verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) kan sneller dankzij een nieuwe app.

Met de Meetweek app zouden fouten worden voorkomen, doordat lijsten niet meer eerst op papier ingevuld hoeven te worden maar direct op de iPad. Bovendien bespaart het tijd. Ook zou het werken met de iPad het invullen van lijsten een stuk leuker maken.

 

iPad

Na aanmelding op de webportal van Cegeka kunnen zorginstellingen hun cliëntenbestand toevoegen. Vervolgens wordt de app geïnstalleerd op de iPad via de App Store. De vragenlijsten worden direct bij de cliënt ingevuld, dit kan ook zonder internetverbinding. De gegevens worden automatisch opgeslagen in het datacenter van Cegeka. De zorginstelling kan de resultaten nog controleren op de webportal. Als alles correct en akkoord is, kan de gebruiker het bestand doorzetten naar de website van Zichtbare Zorg.  

 

Auteur: Redactie TvZ

Bron: Zorgvisie

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.