Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mijn werkdag duurt acht uur, maar ik heb de hele dag geen enkele pauze. Mag dit?

Vraag 

Ik werk in de activiteitensector met mensen met een verstandelijke beperking. Mijn werkdag duurt acht uur, maar ik heb de hele dag geen enkele pauze. Volgens mij zou het iedereen ten goede komen als er wel een pauze is. Kunt u mij uitleggen hoe dit zit en of dit wel mag?

 

Antwoord

Pauze is in principe verplicht. Als je meer wilt weten over jouw specifieke situatie kun je het best contact opnemen met Abvakabo FNV. Er kan dan beter op de situatie doorgevraagd worden, zodat je het juiste advies krijgt. Je kunt bellen naar

0900-2282522 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.