Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nationale Hulpgids lanceert app voor zorgvragers

De Nationale Hulpgids heeft een app gelanceerd waarmee het mogelijk is om met de smartphone professionele verzorging of begeleiding te vinden.
Nationale Hulpgids lanceert app voor zorgvragers

Met de gratis app kunnen zorgvragers en zorgaanbieders uit heel Nederland met elkaar in contact komen. Na het formuleren van de hulpvraag kan er meteen gezocht worden op zorgaanbieders in de buurt. Zorgvragers kunnen gratis contact opnemen met geschikte zorgaanbieders.

Zorgaanbieders

Ook zorgaanbieders kunnen gebruik maken van de app. Zien zij een interessante hulpvraag, dan kunnen zij tegen een kleine vergoeding een bericht sturen via het veilige berichtensyteem. Sinds 2003 kunnen hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang via de Nationale Hulpgids vinden.

Zorgmarktplaats

Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. De app is vanaf nu gratis te downloaden op de iPhone of op een Android-toestel.

 

Klik hier om de app te downloaden

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.