Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Nederlander neemt hagelslag mee op vakantie

Nederlander kan niet zonder drop, kaas en hagelslag op vakantie. Ook stroopwafels (bij 19 procent) en pindakaas (bij 37 procent) belanden geregeld in de koffer.
Nederlander neemt hagelslag mee op vakantie

Uit het onderzoek van verzekeraar Allsecur, waarover de Telegraaf dinsdag bericht, blijkt verder dat ruim de helft van de Nederlanders (56 procent) boterhammen meeneemt naar het vakantieadres. In totaal nemen vier op de tien Nederlanders typisch Hollandse lekkernijen mee.

Vlekkeloos
Om de reis naar de vakantiebestemming toe vlekkeloos te laten verlopen neemt driekwart ook handdoeken mee in de auto en heeft ruim de helft (56 procent) toiletpapier bij de hand.

Laptop mee
De enquête toonde verder aan dat een deel van Nederland de boel thuis niet helemaal de boel kan laten: ongeveer een kwart neemt de laptop mee en 11 procent stopt een elektronische agenda in de koffer.

Zomer
Ga jij al bijna op vakantie? En als je moet werken, vind je dat erg of niet?
Blogger Suzan
kan in ieder geval niet wachten tot ze vakantie heeft.

De Telegraaf
Door: redactie Nursing

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Ja, nog drie nachten (dat is incl.deze nacht) en dan drie weken vrij. Uit de nacht (toch wel veilig:want er zijn er nog drie met een rijbewijs die gewoon geslapen hebben) en direct op pad.Naar de Belgische Ardennen. Zo vlak bij Nederland, maar de pindakaas gaat mee. En na die 3 weken pak ik, D.V., het nachtritme weer op: week op week af.Heerlijk.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.