Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuwe website kwetsbare ouderen gestart

De zorgvraag wordt steeds complexer, daarom heeft V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners site Platform Ouderenzorg gelanceerd. De website geeft informatie over de nieuwste ontwikkelingen, richtlijnen en scholing over de zorg voor kwetsbare ouderen.

De complexiteit van de zorg voor ouderen toe. Dat komt omdat mensen ouder worden, langer zelfstandig wonen en gaandeweg last krijgen van verschillende gezondheidsproblemen tegelijk. Dit zorgt voor complexe zorgvragen.

 

Screeningsinstrumenten en scholing 

Op het Platform Ouderenzorg vinden praktijkverpleegkundige en praktijkondersteuners informatie over de nieuwste ontwikkelingen, richtlijnen, meetinstrumenten, screeningsinstrumenten en scholing om kwetsbare ouderen te herkennen en beter te ondersteunen. De informatie geeft een verdieping van de vakkennis, helpt de specifieke zorgvraag in kaart te brengen en goed gestructureerde zorg te organiseren.

 

Klik hier voor meer info: www.platformouderenzorg.nl

 

Bron: Zorg voor Beter

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.