Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe woorden toegevoegd aan Wondindex

Compressietherapie, enkel-armindex, fibrine, honing, incontinentie-geassocieerde dermatitis, skin tears, necrose en nog meer trefwoorden zijn toegevoegd aan de Wondindex.
Nieuwe woorden toegevoegd aan Wondindex
Foto: Arno Massee

Naast de nieuwe trefwoorden zijn er ook nieuw artikelen toegevoegd aan de Wondindex. Artikelen over wondzorg die in 2014 in Nursing verschenen, zijn nu ook terug te lezen in de Wondindex.

>>> GA DIRECT NAAR DE WONDINDEX >>>

Wat is de Wondindex?

In de Nursing Wondindex kun je woorden in de wondzorg opzoeken. Per trefwoord vind je een korte definitie, soms aangevuld met indicaties en contra-indicaties en praktische tips. De informatie in de Nursing Wondindex is gebaseerd op het Handboek Wondzorg (2009), een praktisch handboek voor zorgverleners in zowel extra- en intramurale zorg.

Hoe werkt de Wondindex?

Gebruik van de Nursing Wondindex is helemaal gratis. Wel is het belangrijk dat je registreert, of inlogt als je al een gebruikersnaam en wachtwoord hebt. Vervolgens kun je met de knop linksboven op de Homepage op ‘Wondindex’ klikken, of naar de wondindex surfen via de link www.nursing.nl/wondindex.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.