Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Nomineer de Nursing Calculator voor de Health app award 2013!

De Nursing Calculator app komt in aanmerking voor de Health app award 2013! Op 19 juni reiken Artsennet en MedicalPHIT deze award uit voor de beste medische app. De app met de meeste beoordelingen wint. Hoe beter de app beoordeeld wordt, hoe groter de kans op een officiële nominatie. Dus doe ook mee en stem op de Nursing Calculator!
Nomineer de Nursing Calculator voor de Health app award 2013!

Artsen en verpleegkundigen bepalen mede welke apps voor de Health App Award in aanmerking komen door hun favoriete app te beoordelen. Van alle ingezonden beoordelingen nomineert een jury 10 apps, waaruit vervolgens een winnaar wordt gekozen.

Maak jij gebruik van de Nursing Calculator en vind je dat deze app een plekje bij de genomineerden verdient? Vul dan het beoordelingsformulier in. Alleen met een volledig ingevuld beoordelingsformulier maakt de Nursing Calculator kans om bij de 10 genomineerden te komen. Een deskundige jury maakt op 5 juni de tien genomineerde apps bekend.


Vul hier een beoordeling in.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.