Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Noorderpoort Groningen beste mbo-v

In de Keuzegids 2010 MBO-studies scoren de opleidingen Verpleegkunde van het Noorderpoort in de landelijk afgenomen ‘kwaliteitstest beste opleidingen’ het hoogst.

Van de 36 roc’s waar de kwaliteitstest is afgenomen presteert het Noorderpoort met haar opleidingen Verpleegkunde ver boven het landelijk mbo-gemiddelde. Met name op het gebied van competenties, faciliteiten, stage en veiligheid scoren deze opleidingen erg hoog.

Beste stages
Het Noorderpoort  onderscheidt zich met uitstekende faciliteiten, bijvoorbeeld prima mogelijkheden om rustig te studeren. Daarnaast vermeldt het rapport dat je voor een geslaagde stage in het Noorden het best naar het Noorderpoort kunt gaan.
Noorderpoort opleidingen Verpleegkunde worden aangeboden op scholen in Groningen, Assen, Stadskanaal, Appingedam en Winschoten.

Noorderpoort College
Door: redactie Nursing

Abonneren
Wil je meer achtergrondinformatie? Word nu abonnee van Nursing.

4 REACTIES

  1. Hoi.
    Ik zat ook om het ROC menso alting. Dit was een goede school en we kregen wekelijks anatomie fysiologie en griekse en latijnse benamingen waren een must! Van mede studenten tijdens stage heb ik vernomen dat dit op het noorderpoort niet het geval is, dus wat nou beste mbo-v opleiding…..

  2. Lees alle reacties
  3. Ook ik volg mijn opleiding op het Noorderpoort College in Groningen. Hier heb ik wel Griekse/Latijnse benamingen moeten leren. Anatomie & Fysiologie heb ik ook niet veel gehad. Maar door zelfstudie heb ik hier geen problemen mee gehad. Ik heb mijn opleiding nu bijna afgerond. En ben over het algemeen tevreden over de opleiding.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.