Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nu aanmelden: Jenneke van Veen-Verbeterprijs

Eind 2013 wordt voor de tweede keer de Jenneke van Veen-Verbeterprijs uitgereikt. Zorgorganisaties, professionals en cliëntenraden uit de sector verpleging, verzorging en zorg thuis (VVT) kunnen zich nu aanmelden om mee te dingen.
JennekevanVeen verbeterprijs

De Jenneke van Veen-Verbeterprijs is een jaarlijkse prijs ter stimulering van kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg. De winnaar ontvangt een kunstobject en een eervolle vermelding tijdens een feestelijke bijeenkomst, aangeboden bij de organisatie op locatie. De prijs is genoemd naar juryvoorzitter Jenneke van Veen, oud-hoofdinspecteur IGZ, die in 2010 zelf de eerste winnaar was. Initiatiefnemers van de prijs zijn ActiZ, VGN, LOC Zeggenschap in Zorg en Platform VG.

 

Aanmelding geopend

Werkt u aan een bijzondere kwaliteitsverbetering in de VVT? Stuur dan nu uw project of idee in voor de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2013! Het is dé kans om te laten zien hoe management, zorgprofessional en cliëntenraad samen kwaliteitsverbeteringen voor de cliënt realiseren. U kunt uw verbetering tot uiterlijk 1 juli 2013 aanmelden via het deelnameformulier op www.loc.nl/verbeterprijs. Meer informatie over de voorwaarden is te vinden in het reglement op deze site. Tot de sluitingsdatum zijn alle inschrijvingen daar te bekijken, en ook via het Zorg voor Beter Kennisplein VVT.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.