Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NU Portfolio heet voortaan Zorgportfolio

Het NU Portfolio, een soort digitaal portfolio voor verpleegkundigen van NU'91, is overgenomen door het CAOP en zal voortaan het Zorgportfolio heten.
NU Portfolio heet voortaan Zorgportfolio

Het NU Portfolio werd in 2009 gelanceerd en is vanaf nu in handen vanhet CAOP (het kennis- en dienstencentrum op het terrein van de arbeidsmarkt en arbeidsverhoudingen in het publieke domein). Het Zorgportfolio is nog altijd gratis voor alle werkers in de gezondheidszorg en is voortaan bereikbaar via www.zorgportfolio.nl.

Werkervaring, kennis en vaardigheden
In het zorgportfolio kunnen verpleegkundigen (en verzorgenden) hun deskundigheid bijhouden, zoals werkervaring, gevolgde opleiding(en), cursussen en overige kennis en vaardigheden. Als alle gegevens volledig ingevuld zijn, kan de verpleegkundige het overzicht gebruiken bij herregistratie in het BIG-register. Als hulpmiddel is er een rekenmodule toegevoegd waarmee ze kan uitrekenen of voldaan wordt aan de werkervaringeis die nodig is voor de herregistratie.

NU’91
Door: redactie Nursing 

Eerder in het nieuws
NU’91 komt nu ook met Kwaliteitsregister
NU’91 opent opnieuw aanval op V&VN

Twitter
Op de hoogte blijven? Volg Nursing.nl op Twitter!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.