Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Nursing Calculator-app nu ook verkrijgbaar op Android

De rekenapp voor verpleegkundigen, Nursing Calculator, is vanaf nu ook te gebruiken op toestellen met een Android-besturingssysteem.
Nursing Calculator-app nu ook verkrijgbaar op Android

> Download de app meteen in de PlayStore voor €2,69. Overigens vind je de app het gemakkelijkst met de zoekterm ‘spiekboekje’.

Heb je een iPhone? Download de app voor €2,69

> Bekijk eerst een demonstratiefilmpje van de Nursing Calculator.

Met de Nursing Calculator kunnen verpleegkundigen met hun smartphone eenvoudig berekeningen uitvoeren, bijvoorbeeld voor oplossingen en verdunningen, infuusstanden uitrekenen, bmi en de inhoud van zuurstofcilinders. Met het metrieke stelsel reken je snel verschillende eenheden om. De app bevat een druppelteller en stopwatch en verder wordt iedere formule met een voorbeeld uitgelegd en is er ruimte voor het maken van notities. Bekijk hier een filmpje van de Nursing Calculator voor verpleegkundig rekenen.

Spiekboekje

De Nursing Calculator is gebaseerd op het populaire Spiekboekje Rekenen voor Verpleegkundigen van Ron Groothuis, ook medesamensteller van de Nursing Calculator app. De spiekboekjes zijn ook ‘gewoon’ in papieren versie te bestellen.

Melden van bugs

Uiteraard is de Nursing Calculator zorgvuldig getest en bekeken. Maar mocht je onverhoopt tóch een bug tegenkomen, stuur dan even een mailtje naar nursing@reedbusiness.nl t.a.v. Nursing Calculator.

Gerelateerd

Tien iPhone-apps voor verpleegkundigen

Tien Android-apps voor verpleegkundigen


6 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.