Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Challenge 2013: wie, wat, waar?

Voorgaande jaren werkten honderden verpleegkundigen zich in het zweet door de kennistoetsen van de Nursing Challenge te maken. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Doe jij dit jaar ook mee?
Nursing Challenge 2013: wie

In 2013 vind je in vier edities (januari, april, september, november) van het tijdschrift Nursing speciale Challenge-artikelen. Deze artikelen kunnen je helpen bij het maken van een online kennistoets, zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op je kennis van het vak. De verpleegkundige die overall het beste scoort op deze toetsen, wint de Nursing Challenge. Bekijk hier wat je kunt winnen! Je vindt de toetsen op de website van E-Nursing.nl onder het kopje ‘Verpleegkunde algemeen’. Voor ieder goed voltooide toets krijg je 2 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V.


Let op: De Nursing Challenge is er alleen voor abonnees van Nursing. Ben je dat niet, dan kun je dus ook niet meedoen. Ga naar www.nursing.nl/abonneren voor een abonnement. Meer voorwaarden vind je hier.

Bekijk hier de prijzen die je kunt winnen.
Bekijk hier de voorwaarden.
Ga direct naar de toetsen > kijk bij ‘Verpleegkunde algemeen’ voor de toetsen van de Nursing Challenge.

 

De Nursing Challenge 2013 wordt gesponsord door Hartmann Academie en Laurens.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.