Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Laatste toets Nursing Challenge online: diabetes

Vanaf vandaag kun je de vierde en laatste toets van de Nursing Challenge maken over diabetes.
Laatste toets Nursing Challenge online: diabetes

GA DIRECT NAAR DE NURSING CHALLENGE TOETS OVER DIABETES >>>

Nursing Challenge alleen voor abonnees

Alleen abonnees van Nursing kunnen meedoen aan de Nursing Challenge. Pak dus je abonneenummer erbij voordat je van start gaat. Je vindt deze in de brief die je bij het abonnement hebt ontvangen of op de adreswikkel waarin je het tijdschrift ontvangt.

Speciale aanbieding

Ben je geen abonnee van Nursing, maar wil je wel meedoen? Maak dan gebruik van de speciale aanbieding: voor €10,- ontvang je vier edities van Nursing, krijg je een abonneenummer van Nursing en ben je verzekerd van deelname aan de Challenge. Abonneren kan hier.”

Toets over diabetes

Je hebt maar twee kansen om de toets te maken! Houd hier rekening mee en pak er voor de zekerheid literatuur bij, zoals het artikel over insulinepomptherapie uit Nursing september. Zo kun je feitjes die je niet weet opzoeken.

Let op!

De laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat. Ben je gezakt, dan spreekt voor zich dat je de toets nog eens probeert. Na het maken van de toets krijg je geen inzicht in de juist antwoorden. Over de uitslag van de toetsen wordt niet gecorrespondeerd.

Andere toetsen van de Nursing Challenge

Om kans te maken op het prijzenpakket, moet je alle toetsen van de Nursing Challenge afronden. Andere toetsen verscheiden in: juli en oktober. In april verscheen de eerste toets over wondzorg. Via deze website houden we je op de hoogte.

Nursing Challenge: de voorwaarden

Alleen abonnees kunnen meedoen aan de Nursing Challenge en om kans te maken op accreditatiepunten en prijzen, moet je vier toetsen maken en je abonneenummer invoeren. Meer voorwaarden vind je hier >>>

E-Nursing

De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, de accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets van de Nursing Challenge ontvang je 2 accreditatiepunten.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.